Kibeo Henry Dunantstraat

Kibeo Henry Dunantstraat is een Kinderopvang gelegen aan Henry Dunantstraat 25 in Wolphaartsdijk.

Kibeo Henry Dunantstraat in Wolphaartsdijk is een kinderopvang waar kinderen veel kunnen zien, beleven en ontdekken. Ze kunnen buiten spelen in de tuin en binnen zijn er leuke speelhoeken en knutselmogelijkheden. Elke dag is anders bij Kibeo. Als je geïnteresseerd bent, kun je een afspraak maken voor een rondleiding. Deze vestiging is erg populair, dus het is belangrijk om je tijdig in te schrijven. In sommige gevallen kan je kind op een wachtlijst komen, maar er wordt dan gezocht naar de beste oplossing. Op bepaalde dagen gelden aangepaste openingstijden, dus het is belangrijk om het reglement te raadplegen. Er worden regelmatig filmpjes en foto's geplaatst op sociale media om ouders een kijkje te geven in de activiteiten die plaatsvinden bij Kibeo.

Meer informatie over Kibeo Henry Dunantstraat in Wolphaartsdijk

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Wolphaartsdijk? Bij Kibeo Henry Dunantstraat kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kibeo Henry Dunantstraat geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kibeo Henry Dunantstraat is een Kinderopvang gelegen aan Henry Dunantstraat 25 in Wolphaartsdijk. Ideaal dus als je in de omgeving van Wolphaartsdijk je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kibeo Henry Dunantstraat in Wolphaartsdijk

Wil je weten wat Kibeo Henry Dunantstraat te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kibeo Henry Dunantstraat of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kibeo Henry Dunantstraat? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kibeo Henry Dunantstraat het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kibeo Henry Dunantstraat

Bezoekers bekeken ook