Humankind - Kinderdagverblijf De Kosmos

Humankind - Kinderdagverblijf De Kosmos is een Kinderopvang gelegen aan Prins Clausplein 6 in Leusden.

Kinderdagverblijf De Kosmos is een vertrouwde plek voor ouders waar kinderen opgroeien in een omgeving vol verwondering. De pedagogisch medewerkers zorgen dagelijks voor een uitdagend spel- en activiteitenaanbod, met als doel plezier te hebben. Het kinderdagverblijf is gevestigd in Leusden en biedt opvang voor kinderen van 0 tot 13 jaar. Daarnaast is er ook buitenschoolse opvang beschikbaar voor kinderen van 4 tot 13 jaar. De vestigingsmanager, Simone van der Kaaij, zet zich in om ervoor te zorgen dat elk kind een onvergetelijke dag heeft. Voor meer informatie of persoonlijk advies kan er contact worden opgenomen met het regiokantoor.

Meer informatie over Humankind - Kinderdagverblijf De Kosmos in Leusden

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Leusden? Bij Humankind - Kinderdagverblijf De Kosmos kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Humankind - Kinderdagverblijf De Kosmos geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Humankind - Kinderdagverblijf De Kosmos is een Kinderopvang gelegen aan Prins Clausplein 6 in Leusden. Ideaal dus als je in de omgeving van Leusden je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Humankind - Kinderdagverblijf De Kosmos in Leusden

Wil je weten wat Humankind - Kinderdagverblijf De Kosmos te bieden heeft? Bekijk dan de website van Humankind - Kinderdagverblijf De Kosmos of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Humankind - Kinderdagverblijf De Kosmos? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Humankind - Kinderdagverblijf De Kosmos het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Humankind – Kinderdagverblijf De Kosmos

Bezoekers bekeken ook