Gastouderopvang Ikke

Gastouderopvang Ikke is een Kinderopvang gelegen aan Grootschoterweg 135 in Budel-Schoot.

Opvang Ikke (Franka Verscheijden) biedt gastouderopvang aan in een veilige en vertrouwde omgeving voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Ook is er voorschoolse en buitenschoolse opvang beschikbaar voor kinderen van basisschool 'De wereldwijzer'. De opvang staat geregistreerd in het Landelijk Register Kinderopvang en Peuterspeelzalen en is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Ouders hebben de mogelijkheid om kinderopvangtoeslag te ontvangen. De opvang is in principe geopend van maandag tot en met donderdag van 7.00 tot 18.30 uur, maar er zijn ook mogelijkheden voor opvang op alle dagen van de week en eventueel 24 uur per dag. Opvang Ikke biedt persoonlijke aandacht en zorg, structuur volgens een dagprogramma en duidelijke afspraken, zodat kinderen zich op hun eigen tempo kunnen ontwikkelen.

Meer informatie over Gastouderopvang Ikke in Budel-Schoot

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Budel-Schoot? Bij Gastouderopvang Ikke kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Gastouderopvang Ikke geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Gastouderopvang Ikke is een Kinderopvang gelegen aan Grootschoterweg 135 in Budel-Schoot. Ideaal dus als je in de omgeving van Budel-Schoot je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Gastouderopvang Ikke in Budel-Schoot

Wil je weten wat Gastouderopvang Ikke te bieden heeft? Bekijk dan de website van Gastouderopvang Ikke of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Gastouderopvang Ikke? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Gastouderopvang Ikke het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Gastouderopvang Ikke

Bezoekers bekeken ook