Donkey kinderdagverblijf en BSO

Donkey kinderdagverblijf en BSO is een Kinderopvang gelegen aan Groeskuilen in Gemert.

Donkey Kinderdagverblijf en Buitenschoolse Opvang is een partner in de opvoeding en ontwikkeling van kinderen. Ze hebben zowel een kinderdagverblijf als een buitenschoolse opvang. Bij het kinderdagverblijf zorgen ze goed voor de kinderen en hebben ze een grote passie voor hun vak. Bij de buitenschoolse opvang kunnen de kinderen zowel binnen als buiten spelen en tot rust komen. Het is mogelijk om je kind direct aan te melden. De mede-eigenaresse, Manon, is zelf ook moeder en is trots op hoe ze kinderen verzorgen en begeleiden. Ze werken met een eigentijds aanbod waarin flexibele opvang centraal staat en ze werken met de methode Kiki Verrjiken voor voorschoolse educatie. Je kunt langskomen om kennis te maken met Donkey. Ze hebben vestigingen in Beek en Donk en Gemert. De openingstijden en documenten zijn te vinden op hun website. Ook zijn ze actief op social media.

Meer informatie over Donkey kinderdagverblijf en BSO in Gemert

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Gemert? Bij Donkey kinderdagverblijf en BSO kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Donkey kinderdagverblijf en BSO geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Donkey kinderdagverblijf en BSO is een Kinderopvang gelegen aan Groeskuilen in Gemert. Ideaal dus als je in de omgeving van Gemert je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Donkey kinderdagverblijf en BSO in Gemert

Wil je weten wat Donkey kinderdagverblijf en BSO te bieden heeft? Bekijk dan de website van Donkey kinderdagverblijf en BSO of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Donkey kinderdagverblijf en BSO? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Donkey kinderdagverblijf en BSO het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Donkey kinderdagverblijf en BSO

Bezoekers bekeken ook