BSO Wannes & Ko (KOW)

BSO Wannes & Ko (KOW) is een Kinderopvang gelegen aan Koudorpstraat 18 in Westkapelle.

Wannes & Ko is een buitenschoolse opvang gevestigd in basisschool De Lichtboei in Westkapelle. Zowel de kinderen van De Lichtboei als De Lichtstraal worden hier opgevangen. De opvanglocatie is gezellig en er is veel te beleven. Er worden onder andere creatieve middagen, muziekworkshops en voetbalclinics georganiseerd. Na schooltijd spelen de kinderen graag buiten op het ruime schoolplein en gaan ze regelmatig naar het strand of de speeltuin. De BSO is ideaal gelegen aan de kust. Voor meer informatie kan er contact worden opgenomen of een rondleiding worden aangevraagd.

Meer informatie over BSO Wannes & Ko (KOW) in Westkapelle

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Westkapelle? Bij BSO Wannes & Ko (KOW) kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij BSO Wannes & Ko (KOW) geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

BSO Wannes & Ko (KOW) is een Kinderopvang gelegen aan Koudorpstraat 18 in Westkapelle. Ideaal dus als je in de omgeving van Westkapelle je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

BSO Wannes & Ko (KOW) in Westkapelle

Wil je weten wat BSO Wannes & Ko (KOW) te bieden heeft? Bekijk dan de website van BSO Wannes & Ko (KOW) of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij BSO Wannes & Ko (KOW)? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je BSO Wannes & Ko (KOW) het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. BSO Wannes & Ko (KOW)

Bezoekers bekeken ook