2Samen - 2Matrozen

2Samen - 2Matrozen is een Kinderopvang gelegen aan Zeesluisweg 30 in Den Haag.

Het kinderdagverblijf 2Matrozen in Den Haag biedt een warme en huiselijke omgeving voor kinderen. Ze hebben een riante tuin met speelse uitdagingen en verrassende ruimtes met een bijzondere inrichting. Er worden verschillende activiteiten aangeboden, zoals een zintuigen- en snoezelweek en dansen en bewegen voor peuters. Kinderdagverblijf 2Matrozen heeft veel ruimte om buiten te spelen, met onder andere een afgeschermde speelplek voor baby's en een groot plein voor peuters. Er is ook een samenwerking met de bibliotheek, natuurspeeltuin, kinderboerderij en Lindobeach. Het kinderdagverblijf biedt een actief en creatief programma en er worden regelmatig uitstapjes gemaakt naar onder andere de kinderboerderij. Ouders kunnen hun kind inschrijven bij 2Matrozen en communiceren via de 2Samen app.

Meer informatie over 2Samen - 2Matrozen in Den Haag

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Den Haag? Bij 2Samen - 2Matrozen kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij 2Samen - 2Matrozen geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

2Samen - 2Matrozen is een Kinderopvang gelegen aan Zeesluisweg 30 in Den Haag. Ideaal dus als je in de omgeving van Den Haag je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

2Samen - 2Matrozen in Den Haag

Wil je weten wat 2Samen - 2Matrozen te bieden heeft? Bekijk dan de website van 2Samen - 2Matrozen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij 2Samen - 2Matrozen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je 2Samen - 2Matrozen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. 2Samen – 2Matrozen

Bezoekers bekeken ook