V.O.F. Kinderdagverblijf "de Berendijk"

V.O.F. Kinderdagverblijf "de Berendijk" is een Kinderopvang gelegen aan Zwanenburgerdijk 511 in Zwanenburg.

Kindercentrum De Berendijk is een kinderdagverblijf dat zorgt voor een liefdevolle en vertrouwde omgeving voor kinderen. Ze werken met horizontale groepen, waarin kinderen van dezelfde leeftijd bij elkaar zitten. Elke groep heeft zijn eigen medewerkers en er worden gezamenlijke activiteiten gedaan om de sociale ontwikkeling te bevorderen. Op de website van De Berendijk kun je meer informatie vinden over tarieven, openingstijden en hoe je je kind kunt inschrijven.

Meer informatie over V.O.F. Kinderdagverblijf "de Berendijk" in Zwanenburg

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Zwanenburg? Bij V.O.F. Kinderdagverblijf "de Berendijk" kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij V.O.F. Kinderdagverblijf "de Berendijk" geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

V.O.F. Kinderdagverblijf "de Berendijk" is een Kinderopvang gelegen aan Zwanenburgerdijk 511 in Zwanenburg. Ideaal dus als je in de omgeving van Zwanenburg je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

V.O.F. Kinderdagverblijf "de Berendijk" in Zwanenburg

Wil je weten wat V.O.F. Kinderdagverblijf "de Berendijk" te bieden heeft? Bekijk dan de website van V.O.F. Kinderdagverblijf "de Berendijk" of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij V.O.F. Kinderdagverblijf "de Berendijk"? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je V.O.F. Kinderdagverblijf "de Berendijk" het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. V.O.F. Kinderdagverblijf “de Berendijk”

Bezoekers bekeken ook