Stichting Kinderdagverblijf Maarheeze

Stichting Kinderdagverblijf Maarheeze is een Kinderopvang gelegen aan Kijkakkers 1A in Maarheeze.

Bij kinderopvang Kiekeboe staat de ontwikkeling van kinderen centraal. Ze bieden een veilige en huiselijke omgeving waar kinderen kunnen spelen, leren en groeien. Met oprechte aandacht als rode draad beleven ze dagelijks nieuwe avonturen. Kiekeboe heeft verschillende tarieven, afhankelijk van het gekozen arrangement. Kinderen kunnen 's ochtends tussen 7.30 en 9.00 uur naar de dagopvang gebracht worden, met de mogelijkheid om ze al om 7.00 uur te brengen tegen extra kosten. Ook in de vakantie kunnen kinderen terecht bij Kiekeboe, waar ze een afwisselend vakantieprogramma aangeboden krijgen. Voor meer informatie en vragen kunnen mensen contact opnemen met Marja.

Meer informatie over Stichting Kinderdagverblijf Maarheeze in Maarheeze

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Maarheeze? Bij Stichting Kinderdagverblijf Maarheeze kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Stichting Kinderdagverblijf Maarheeze geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Stichting Kinderdagverblijf Maarheeze is een Kinderopvang gelegen aan Kijkakkers 1A in Maarheeze. Ideaal dus als je in de omgeving van Maarheeze je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Stichting Kinderdagverblijf Maarheeze in Maarheeze

Wil je weten wat Stichting Kinderdagverblijf Maarheeze te bieden heeft? Bekijk dan de website van Stichting Kinderdagverblijf Maarheeze of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Stichting Kinderdagverblijf Maarheeze? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Stichting Kinderdagverblijf Maarheeze het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Stichting Kinderdagverblijf Maarheeze

Bezoekers bekeken ook