Stichting Kibeo

Stichting Kibeo is een Kinderopvang gelegen aan Van Tilburghstraat 41 in Driewegen.

Bij Kibeo krijgen alle kinderen de kans op een goede start. Ze leggen hier de basis voor een sociaal vaardig leven en een gezonde toekomst vol zelfvertrouwen. Er wordt gekeken naar wat het beste is voor elk kind en er wordt rekening gehouden met hun behoeften. Kinderen hebben hier rust en ruimte om de wereld op hun eigen tempo te verkennen. Ze spelen samen, leren van andere kinderen en maken vriendjes. De pedagogisch professionals creëren een vertrouwde omgeving waarin kinderen groeien en vriendschappen sluiten. Tijdens schoolvakanties biedt Kibeo ook vakantieopvang met een leuk en gevarieerd programma. Kibeo heeft ook verschillende locaties waar ouders kunnen kiezen voor kinderopvang die bij hen past.

Meer informatie over Stichting Kibeo in Driewegen

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Driewegen? Bij Stichting Kibeo kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Stichting Kibeo geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Stichting Kibeo is een Kinderopvang gelegen aan Van Tilburghstraat 41 in Driewegen. Ideaal dus als je in de omgeving van Driewegen je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Stichting Kibeo in Driewegen

Wil je weten wat Stichting Kibeo te bieden heeft? Bekijk dan de website van Stichting Kibeo of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Stichting Kibeo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Stichting Kibeo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Stichting Kibeo

Bezoekers bekeken ook