Partou De Pionier

Partou De Pionier is een Kinderopvang gelegen aan Lookveld 1 in Veghel.

Dit artikel gaat over kinderopvang bij Partou De Pionier in Veghel. Het kinderdagverblijf bevindt zich in basisschool De Pionier en biedt lichte groepsruimtes en een ontdektuin waar kinderen kunnen spelen en avonturen kunnen beleven. De kinderopvang heeft 3 groepen en is geopend van maandag tot en met vrijdag van 07.30 tot 18.30 uur. Parkeren is gratis en er zijn voldoende parkeerplaatsen beschikbaar. Het GGD-rapport en het pedagogisch beleid van het kinderdagverblijf zijn beschikbaar voor ouders om in te zien. De kosten van kinderopvang zijn afhankelijk van de persoonlijke situatie van de ouders en kunnen berekend worden met behulp van een rekentool. Ouders kunnen een rondleiding aanvragen of hun kind vrijblijvend inschrijven. Partou biedt een app waarmee ouders op de hoogte worden gehouden van de activiteiten van hun kind.

Meer informatie over Partou De Pionier in Veghel

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Veghel? Bij Partou De Pionier kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Partou De Pionier geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Partou De Pionier is een Kinderopvang gelegen aan Lookveld 1 in Veghel. Ideaal dus als je in de omgeving van Veghel je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Partou De Pionier in Veghel

Wil je weten wat Partou De Pionier te bieden heeft? Bekijk dan de website van Partou De Pionier of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Partou De Pionier? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Partou De Pionier het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Partou De Pionier

Bezoekers bekeken ook