LPS-KOM op de Bergse Plaat

LPS-KOM op de Bergse Plaat is een Kinderopvang gelegen aan Ouderdinge 15 in Bergen op Zoom.

IKC Lodijke is een kinderopvang in Bergen op Zoom waar kinderen van 0 tot 13 jaar welkom zijn. Ze bieden een veilige en vertrouwde omgeving waarin kinderen kunnen spelen, ontwikkelen en groeien. Ouderwijs en kinderopvang werken samen volgens één pedagogische visie. Ze hebben een kinderdagverblijf met verschillende groepen voor baby's en peuters, evenals peuteropvang waar peuters spelenderwijs kennismaken met woorden, cijfers, kleuren en vormen. Ze maken gebruik van de Voorschoolse en Vroegschoolse Educatie (VVE) Startblokken en VVE Ben ik in Beeld om de ontwikkeling van peuters te stimuleren. Daarnaast bieden ze ook buitenschoolse opvang aan, waar kinderen kunnen genieten van hun vrije tijd en verschillende activiteiten kunnen doen. IKC Lodijke maakt deel uit van de Lowys Porquinstichting, die een sterke verbinding heeft met diverse scholen en kinderopvanglocaties.

Meer informatie over LPS-KOM op de Bergse Plaat in Bergen op Zoom

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Bergen op Zoom? Bij LPS-KOM op de Bergse Plaat kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij LPS-KOM op de Bergse Plaat geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

LPS-KOM op de Bergse Plaat is een Kinderopvang gelegen aan Ouderdinge 15 in Bergen op Zoom. Ideaal dus als je in de omgeving van Bergen op Zoom je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

LPS-KOM op de Bergse Plaat in Bergen op Zoom

Wil je weten wat LPS-KOM op de Bergse Plaat te bieden heeft? Bekijk dan de website van LPS-KOM op de Bergse Plaat of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij LPS-KOM op de Bergse Plaat? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je LPS-KOM op de Bergse Plaat het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. LPS-KOM op de Bergse Plaat

Bezoekers bekeken ook