Kinderopvang De Pepermolen

Kinderopvang De Pepermolen is een Kinderopvangbureau gelegen aan Peperstraat 57 in Oosterend.

Kinderopvang De Pepermolen op Texel biedt professionele opvang voor kinderen van 0-12 jaar. De opvang is kleinschalig en bevindt zich in Oosterend, in de Peperstraat. Er zijn verschillende groepen, zoals de baby-dreumesgroep en de peutergroep, en er is een BSO-groep op de eerste verdieping. De ruimtes zijn licht en kleurrijk, met een gezellige sfeer. Er worden ook gezonde en lekkere maaltijden geserveerd. Daarnaast zijn er verschillende medewerkers en activiteiten, zoals de Zomervakantie 2023. De contactgegevens van de locaties zijn beschikbaar op de website. Binnenkort zal er ook een locatie in Den Burg geopend worden.

Meer informatie over Kinderopvang De Pepermolen in Oosterend

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Oosterend? Bij Kinderopvang De Pepermolen kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderopvang De Pepermolen geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderopvang De Pepermolen is een Kinderopvang gelegen aan Peperstraat 57 in Oosterend. Ideaal dus als je in de omgeving van Oosterend je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderopvang De Pepermolen in Oosterend

Wil je weten wat Kinderopvang De Pepermolen te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderopvang De Pepermolen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderopvang De Pepermolen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderopvang De Pepermolen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvangbureau op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderopvang De Pepermolen

Bezoekers bekeken ook