Kinderopvang De Maneblussertjes

Kinderopvang De Maneblussertjes is een Kinderopvang gelegen aan Molenwater 33 in Middelburg.

Kinderopvang de Maneblussertjes biedt een vertrouwde en huiselijke plek voor kinderen, waar ze zowel binnen als buiten kunnen genieten. Ze bieden kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang aan, waarbij ze de natuur en samen ontdekken centraal stellen. De opvanglocaties zijn onder andere Agrarisch kinderdagverblijf Schellach, Molenwater, Acaciahof, IKC de Regenboog, de Wegwijzer en de Goede Polder. Ouders zijn tevreden met de vaste begeleiders, de flexibele opvangmogelijkheden en de focus op natuur en duurzaamheid. Er is veel ruimte voor kinderen om buiten te spelen en hun energie kwijt te raken. Ouders vinden het ook fijn dat er aandacht wordt besteed aan het maken van vriendjes en dat er gezonde voeding wordt aangeboden.

Meer informatie over Kinderopvang De Maneblussertjes in Middelburg

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Middelburg? Bij Kinderopvang De Maneblussertjes kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderopvang De Maneblussertjes geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderopvang De Maneblussertjes is een Kinderopvang gelegen aan Molenwater 33 in Middelburg. Ideaal dus als je in de omgeving van Middelburg je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderopvang De Maneblussertjes in Middelburg

Wil je weten wat Kinderopvang De Maneblussertjes te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderopvang De Maneblussertjes of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderopvang De Maneblussertjes? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderopvang De Maneblussertjes het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderopvang De Maneblussertjes

Bezoekers bekeken ook