Kinderopvang de Hoeksteen

Kinderopvang de Hoeksteen is een Kinderopvang gelegen aan Olavstraat 4 in Zevenbergschen Hoek.

Bij kinderopvang De Hoeksteen wordt opvang geboden aan kinderen van 0 tot 12 jaar. Het kinderdagverblijf is kleinschalig met één groep van maximaal 16 kinderen per dag. Daarnaast is er een peutergroep met 8 kindplaatsen en een buitenschoolse opvang. Er is een nauwe samenwerking met Basisschool De Hoeksteen. Het Konnect ouderportaal wordt gebruikt en er is een vast team van 10 pedagogisch medewerksters. Voor meer informatie en mogelijkheden kan er contact worden opgenomen met Kinderopvang De Hoeksteen.

Meer informatie over Kinderopvang de Hoeksteen in Zevenbergschen Hoek

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Zevenbergschen Hoek? Bij Kinderopvang de Hoeksteen kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderopvang de Hoeksteen geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderopvang de Hoeksteen is een Kinderopvang gelegen aan Olavstraat 4 in Zevenbergschen Hoek. Ideaal dus als je in de omgeving van Zevenbergschen Hoek je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderopvang de Hoeksteen in Zevenbergschen Hoek

Wil je weten wat Kinderopvang de Hoeksteen te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderopvang de Hoeksteen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderopvang de Hoeksteen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderopvang de Hoeksteen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderopvang de Hoeksteen

Bezoekers bekeken ook