Kinderdagverblijf Pipoo

Kinderdagverblijf Pipoo is een Kinderopvang gelegen aan Waldeck Pyrmontweg 14 in Dordrecht.

Kinderdagverblijf Pipoo is een kleinschalig kinderdagverblijf met drie groepen in één straat. Ze bieden opvang aan kinderen van 10/12 weken tot 4 jaar in verticale groepen. Er zijn vaste leidsters en een vaste invalkracht aanwezig. Het kinderdagverblijf creëert een huiselijke sfeer waarin kinderen zich kunnen ontwikkelen. Er is aandacht voor de acceptatie van het kind en elk kind heeft een eigen mentor die de ontwikkeling volgt. Het kinderdagverblijf werkt ook met het VVE-programma Uk & Puk om kinderen voor te bereiden op de basisschool. Veiligheid staat hoog in het vaandel, met cameratoezicht en extra hekwerken. De leidsters hebben allemaal een EHBO-diploma en er is altijd een BHV'er aanwezig. Het kinderdagverblijf heeft ook een eigen moestuin. Ze proeven elke dag verse groenten en fruit en stimuleren water drinken. Interactief voorlezen is ook belangrijk bij Pipoo. Ze zijn op zoek naar nieuwe collega's en bieden rondleidingen aan.

Meer informatie over Kinderdagverblijf Pipoo in Dordrecht

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Dordrecht? Bij Kinderdagverblijf Pipoo kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderdagverblijf Pipoo geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderdagverblijf Pipoo is een Kinderopvang gelegen aan Waldeck Pyrmontweg 14 in Dordrecht. Ideaal dus als je in de omgeving van Dordrecht je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderdagverblijf Pipoo in Dordrecht

Wil je weten wat Kinderdagverblijf Pipoo te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderdagverblijf Pipoo of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderdagverblijf Pipoo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderdagverblijf Pipoo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderdagverblijf Pipoo

Bezoekers bekeken ook