Kinderdagverblijf Ouders Wensch

Kinderdagverblijf Ouders Wensch is een Kinderopvang gelegen aan Nieuwdorperweg 57 in Reeuwijk.

De tekst beschrijft de visie, normen en waarden, pedagogisch doel en de gewenste veilige omgeving van een kinderboerderij. De visie van de boerderij is dat kinderen zich op hun eigen niveau en tempo moeten kunnen ontwikkelen, zonder aan hoge verwachtingen te hoeven voldoen. De ruimtelijke omgeving van de boerderij, inclusief dieren en natuur, speelt hierbij een positieve rol. De boerderij wil kinderen op een creatieve manier waardering en respect voor de natuur en alles wat leeft bijbrengen. Normen en waarden worden als belangrijk beschouwd en het bieden van structuur en regelmaat zorgt voor rust en duidelijkheid voor het kind. Het pedagogisch doel is dat ieder kind zich op eigen niveau ontwikkelt en gezien wordt als een uniek persoon, waarbij hun eigen kwaliteiten en mogelijkheden gestimuleerd worden. De boerderij streeft naar een plezierige en veilige omgeving waarin kinderen, ouders en/of verzorgers zich thuis kunnen voelen.

Meer informatie over Kinderdagverblijf Ouders Wensch in Reeuwijk

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Reeuwijk? Bij Kinderdagverblijf Ouders Wensch kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderdagverblijf Ouders Wensch geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderdagverblijf Ouders Wensch is een Kinderopvang gelegen aan Nieuwdorperweg 57 in Reeuwijk. Ideaal dus als je in de omgeving van Reeuwijk je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderdagverblijf Ouders Wensch in Reeuwijk

Wil je weten wat Kinderdagverblijf Ouders Wensch te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderdagverblijf Ouders Wensch of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderdagverblijf Ouders Wensch? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderdagverblijf Ouders Wensch het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderdagverblijf Ouders Wensch

Bezoekers bekeken ook