Kinderdagverblijf "ons eigen wijsje"

Kinderdagverblijf "ons eigen wijsje" is een Kinderopvang gelegen aan Secretaris van Den Hoevelstraat 7 in Oisterwijk.

Kinderdagverblijf Ons eigen wijsje in Oisterwijk is een professionele organisatie die kinderen van 0 tot 4 jaar in een huiselijke sfeer opvangt. Ze hebben nog plaatsen beschikbaar. Ouders zijn erg tevreden over de opvang en ervaren het als een tweede thuis voor hun kinderen. Het team van Ons eigen wijsje bestaat uit Monique Los, Marielle den Ouden, Linda Visker, Demi Kiel - van de Wijngaard en Mayke Vugs. Voor meer informatie is het mogelijk om contact op te nemen met het kinderdagverblijf.

Meer informatie over Kinderdagverblijf "ons eigen wijsje" in Oisterwijk

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Oisterwijk? Bij Kinderdagverblijf "ons eigen wijsje" kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderdagverblijf "ons eigen wijsje" geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderdagverblijf "ons eigen wijsje" is een Kinderopvang gelegen aan Secretaris van Den Hoevelstraat 7 in Oisterwijk. Ideaal dus als je in de omgeving van Oisterwijk je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderdagverblijf "ons eigen wijsje" in Oisterwijk

Wil je weten wat Kinderdagverblijf "ons eigen wijsje" te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderdagverblijf "ons eigen wijsje" of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderdagverblijf "ons eigen wijsje"? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderdagverblijf "ons eigen wijsje" het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderdagverblijf “ons eigen wijsje”

Bezoekers bekeken ook