Kinderdagverblijf Mika-do

Kinderdagverblijf Mika-do is een Kleuterschool gelegen aan Harlingerstraatweg 7A in Leeuwarden.

Steeds meer ouders geven de voorkeur aan kleinschalige kinderdagverblijven, zoals kinderdagverblijf Mika-do. Dit dagverblijf biedt opvang aan kinderen van 0-4 jaar oud in een persoonlijke en huiselijke sfeer. Het doel van Mika-do is om een tweede veilige thuishaven te creëren waar kinderen zich kunnen ontwikkelen en zich thuis voelen. Het dagverblijf staat in contact met de ouders om wederzijdse betrokkenheid en vertrouwen te creëren. Als u geïnteresseerd bent in kinderopvang, kunt u contact opnemen met Mika-do.

Meer informatie over Kinderdagverblijf Mika-do in Leeuwarden

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Leeuwarden? Bij Kinderdagverblijf Mika-do kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderdagverblijf Mika-do geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderdagverblijf Mika-do is een Kinderopvang gelegen aan Harlingerstraatweg 7A in Leeuwarden. Ideaal dus als je in de omgeving van Leeuwarden je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderdagverblijf Mika-do in Leeuwarden

Wil je weten wat Kinderdagverblijf Mika-do te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderdagverblijf Mika-do of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderdagverblijf Mika-do? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderdagverblijf Mika-do het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kleuterschool op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderdagverblijf Mika-do

Bezoekers bekeken ook