Kinderdagverblijf Kiddies

Kinderdagverblijf Kiddies is een Kleuterschool gelegen aan Opwettenseweg 72 in Nuenen.

Kiddies is een kleinschalig kinderdagverblijf dat professionele kinderopvang biedt voor kinderen van 6 weken tot 4 jaar oud. De focus ligt op de begeleiding van de ontwikkeling en creativiteit van het kind. Het kinderdagverblijf heeft twee groepen met elk drie leidsters, waarin maximaal 16 kinderen worden opgevangen. Er wordt gewerkt met verticale groepen, waarin kinderen van verschillende leeftijden worden opgenomen. Hierdoor lijkt de samenstelling van de groep op die van een groot gezin. Elk kind krijgt individuele aandacht en kan deelnemen op zijn eigen niveau en tempo. Voor vragen of kennismaking kunnen ouders contact opnemen met het kinderdagverblijf. De openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 7:45 tot 18:15 uur. Verdere informatie, zoals formulieren, tarieven en sluitingsdata, is te vinden op de website van het kinderdagverblijf.

Meer informatie over Kinderdagverblijf Kiddies in Nuenen

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Nuenen? Bij Kinderdagverblijf Kiddies kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderdagverblijf Kiddies geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderdagverblijf Kiddies is een Kinderopvang gelegen aan Opwettenseweg 72 in Nuenen. Ideaal dus als je in de omgeving van Nuenen je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderdagverblijf Kiddies in Nuenen

Wil je weten wat Kinderdagverblijf Kiddies te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderdagverblijf Kiddies of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderdagverblijf Kiddies? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderdagverblijf Kiddies het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kleuterschool op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderdagverblijf Kiddies

Bezoekers bekeken ook