Kinderdagverblijf Het Vlindertje

Kinderdagverblijf Het Vlindertje is een Kinderopvang gelegen aan Lelsstraat 2 in Alblasserdam.

Het kinderdagverblijf 'Het Vlindertje' is gevestigd in het oude schoolgebouw aan de Lelstraat in Alblasserdam. Het pand biedt voldoende ruimte voor zowel binnen- als buitenspelen en is goed bereikbaar met voldoende parkeergelegenheid. Het kinderdagverblijf hecht veel waarde aan de individuele ontwikkeling van kinderen en wil hen de ruimte geven om op hun eigen tempo te groeien. Spelenderwijs leren is hierbij belangrijk, zowel binnen als buiten. Het buitenterrein is ontworpen als een natuurtuin met verschillende niveaus en structuren, waar kinderen kunnen spelen en ervaren met gras, zand, boomschors en water. Er is ook een kleine moestuin waar kinderen kunnen zien waar groenten en fruit vandaan komen. Het kinderdagverblijf biedt zoveel mogelijk biologisch eten aan. Daarnaast werkt het kinderdagverblijf met verticale groepen, waar kinderen van 0 tot 4 jaar samen spelen en van elkaar leren. Er wordt gestreefd naar zo min mogelijk wisselingen van leidsters, zodat kinderen een band kunnen opbouwen en zich veilig voelen. Het kinderdagverblijf nodigt geïnteresseerden uit om eens langs te komen op hun locatie.

Meer informatie over Kinderdagverblijf Het Vlindertje in Alblasserdam

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Alblasserdam? Bij Kinderdagverblijf Het Vlindertje kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderdagverblijf Het Vlindertje geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderdagverblijf Het Vlindertje is een Kinderopvang gelegen aan Lelsstraat 2 in Alblasserdam. Ideaal dus als je in de omgeving van Alblasserdam je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderdagverblijf Het Vlindertje in Alblasserdam

Wil je weten wat Kinderdagverblijf Het Vlindertje te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderdagverblijf Het Vlindertje of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderdagverblijf Het Vlindertje? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderdagverblijf Het Vlindertje het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderdagverblijf Het Vlindertje

Bezoekers bekeken ook