Kinderdagverblijf De Toverboom

Kinderdagverblijf De Toverboom is een Kinderopvangbureau gelegen aan De Ruiting 2 in Esch.

De Toverboom is een kinderdagverblijf dat trots is op haar werk en altijd in ontwikkeling is om een succesvolle en vertrouwde omgeving te bieden voor alle kinderen. Ze bieden drie verschillende soorten opvang: kinderopvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar, peuteropvang voor kinderen van 2 tot 4 jaar en buitenschoolse opvang voor kinderen van 4 tot 13 jaar. Bij de kinderopvang staat veiligheid, vertrouwen en vastigheid centraal, terwijl bij de peuteropvang thema- en ontwikkelingsgericht wordt gewerkt. De buitenschoolse opvang biedt kinderen vrijheid en verantwoordelijkheid, zonder tablets of televisies. De Toverboom biedt kleinschalige opvang met een huiselijke sfeer en heeft interesse in families. Ze hebben ruime openingstijden van maandag tot en met vrijdag van 07:00-19:00 uur en een buitenruimte die groter is dan de binnenruimte, inclusief een dierenweitje. Het kinderdagverblijf bevindt zich op de Ruiting 2C in Esch en is bereikbaar op 0657720942 of via kdvdetoverboom@gmail.com. Ze zijn geregistreerd onder het KVK-nummer 57656622 en hebben registratienummers voor kinderopvang, peuteropvang en buitenschoolse opvang.

Meer informatie over Kinderdagverblijf De Toverboom in Esch

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Esch? Bij Kinderdagverblijf De Toverboom kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderdagverblijf De Toverboom geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderdagverblijf De Toverboom is een Kinderopvang gelegen aan De Ruiting 2 in Esch. Ideaal dus als je in de omgeving van Esch je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderdagverblijf De Toverboom in Esch

Wil je weten wat Kinderdagverblijf De Toverboom te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderdagverblijf De Toverboom of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderdagverblijf De Toverboom? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderdagverblijf De Toverboom het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvangbureau op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderdagverblijf De Toverboom

Bezoekers bekeken ook