Kinderdagverblijf De Terp

Kinderdagverblijf De Terp is een Kinderopvang gelegen aan Springersdiep 7 in Capelle aan den IJssel.

Kinderdagverblijf De Terp heeft een kindgerichte visie waarbij ieder kind het recht heeft om zich in zijn of haar eigen tempo te ontwikkelen. Veiligheid, stimulatie, individuele identiteit en verzorging zijn belangrijke aspecten binnen de opvang. Er wordt gewerkt met twee horizontale groepen, bestaande uit een babygroep/dreumesgroep en peutergroep, om rust, reinheid, regelmaat en veiligheid te waarborgen. Het Pedagogisch beleid is gebaseerd op de visie van de directie, waarin alle aspecten van de ontwikkeling van het kind aan bod komen. Het Vierogen Principe is geïmplementeerd, wat inhoudt dat medewerkers niet alleen op de groep mogen staan zonder toezicht van een andere volwassene. Ouders hebben positieve recensies gegeven over de flexibiliteit, transparantie en goede zorg van de medewerkers. Het kinderdagverblijf is gevestigd in Capelle aan den IJssel en is bereikbaar via e-mail en Facebook.

Meer informatie over Kinderdagverblijf De Terp in Capelle aan den IJssel

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Capelle aan den IJssel? Bij Kinderdagverblijf De Terp kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderdagverblijf De Terp geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderdagverblijf De Terp is een Kinderopvang gelegen aan Springersdiep 7 in Capelle aan den IJssel. Ideaal dus als je in de omgeving van Capelle aan den IJssel je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderdagverblijf De Terp in Capelle aan den IJssel

Wil je weten wat Kinderdagverblijf De Terp te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderdagverblijf De Terp of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderdagverblijf De Terp? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderdagverblijf De Terp het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderdagverblijf De Terp

Bezoekers bekeken ook