Kinderdagverblijf Barbajojo

Kinderdagverblijf Barbajojo is een Kinderdagopvang gelegen aan Seeduker 12 in Stiens.

Kinderdagverblijf Barbajojo is een uniek kinderdagverblijf in Stiens. Ze zijn open van 7.00 tot 18.30 uur en bieden een warme maaltijd om 11.30 uur en een broodmaaltijd om 16.15 uur. Luiers zijn inbegrepen en ze proberen zoveel mogelijk naar buiten te gaan en uitdagende activiteiten aan te bieden. Er zijn vaste gezichten en een huiselijke sfeer. Er zijn flexibele ruilmogelijkheden en de hele dag contact via de BitCare-app. Het kinderdagverblijf biedt meer dan alleen opvang. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via info@kinderdagverblijfbarbajojo.nl of bel 06-26950819.

Meer informatie over Kinderdagverblijf Barbajojo in Stiens

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Stiens? Bij Kinderdagverblijf Barbajojo kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderdagverblijf Barbajojo geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderdagverblijf Barbajojo is een Kinderopvang gelegen aan Seeduker 12 in Stiens. Ideaal dus als je in de omgeving van Stiens je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderdagverblijf Barbajojo in Stiens

Wil je weten wat Kinderdagverblijf Barbajojo te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderdagverblijf Barbajojo of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderdagverblijf Barbajojo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderdagverblijf Barbajojo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderdagopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderdagverblijf Barbajojo

Bezoekers bekeken ook