Kibeo Johnsonlaan

Kibeo Johnsonlaan is een Kinderopvang gelegen aan Johnsonlaan 54a in Goes.

Kibeo Johnsonlaan in Goes is een kinderopvang waar kinderen altijd wel iets te zien, te ontdekken of te doen hebben. Ze kunnen buiten avonturen beleven in de tuin of binnen spelen in uitdagende hoeken. Schoolkinderen kunnen voor schooltijd rustig beginnen bij de voorschoolse opvang en na schooltijd kunnen ze hun talent ontdekken met leuke en leerzame activiteiten. Samen met vriendjes bedenken ze welke thema's ze willen onderzoeken en zo leren ze ook samenwerken. De kinderopvang is gevestigd in CBS 't Noorderlicht en werkt nauw samen met de basisschool. Ouders worden uitgenodigd om een kijkje te nemen en een rondleiding te krijgen. Inschrijven kan het beste zo snel mogelijk, omdat deze vestiging erg populair is. Op sommige dagen gelden aangepaste openingstijden. Op de website en sociale media van Kibeo worden regelmatig filmpjes en foto's geplaatst van de activiteiten.

Meer informatie over Kibeo Johnsonlaan in Goes

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Goes? Bij Kibeo Johnsonlaan kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kibeo Johnsonlaan geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kibeo Johnsonlaan is een Kinderopvang gelegen aan Johnsonlaan 54a in Goes. Ideaal dus als je in de omgeving van Goes je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kibeo Johnsonlaan in Goes

Wil je weten wat Kibeo Johnsonlaan te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kibeo Johnsonlaan of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kibeo Johnsonlaan? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kibeo Johnsonlaan het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kibeo Johnsonlaan

Bezoekers bekeken ook