KDV Flora - Kinderopvang Zus en Zo

KDV Flora - Kinderopvang Zus en Zo is een Kinderopvang gelegen aan Cesar Domelastraat 15 in Rotterdam.

Deze website is beschikbaar in het Engels en Nederlands. Als je browser een andere taalinstelling heeft, kun je via de livechat hulp krijgen in je eigen taal. De kinderopvang van Partou past zich aan op de leeftijd en behoeften van elk kind. Ze bieden een warme en veilige omgeving waar kinderen nieuwe vriendjes kunnen maken en de wereld kunnen ontdekken. Ouders worden betrokken bij alles wat er gebeurt. Partou biedt workshops en activiteiten aan, met extra aandacht voor muziek, buiten spelen en bewegen. Kinderen leren spelenderwijs nieuwe vaardigheden en ouders kunnen de dag van hun kind volgen via een app. Partou geeft om de ontwikkeling en het plezier van elk kind. Op het Instagram-kanaal van Partou kun je artikelen, inspiratie, informatie en tips vinden en in contact komen met hen. Ook worden er ervaringen van ouders gedeeld. Op de website van Partou kun je een rondleiding aanvragen of je kind vrijblijvend inschrijven. Daarnaast worden er verschillende activiteiten uitgelicht, zoals de feestelijke aftrap van de zomervakantie, het vieren van Keti Koti en een pilot voor vroege zindelijkheidstraining.

Meer informatie over KDV Flora - Kinderopvang Zus en Zo in Rotterdam

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Rotterdam? Bij KDV Flora - Kinderopvang Zus en Zo kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij KDV Flora - Kinderopvang Zus en Zo geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

KDV Flora - Kinderopvang Zus en Zo is een Kinderopvang gelegen aan Cesar Domelastraat 15 in Rotterdam. Ideaal dus als je in de omgeving van Rotterdam je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

KDV Flora - Kinderopvang Zus en Zo in Rotterdam

Wil je weten wat KDV Flora - Kinderopvang Zus en Zo te bieden heeft? Bekijk dan de website van KDV Flora - Kinderopvang Zus en Zo of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij KDV Flora - Kinderopvang Zus en Zo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je KDV Flora - Kinderopvang Zus en Zo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. KDV Flora – Kinderopvang Zus en Zo

Bezoekers bekeken ook