Grebbe kinderopvang Tilburg

Grebbe kinderopvang Tilburg is een Kinderopvang gelegen aan Grebbe 40A in Tilburg.

Kinderopvang Grebbe is een ontmoetingsplek voor kinderen van 0 tot 13 jaar in de wijk De Blaak in Tilburg Zuid. Ze bieden kinderopvang, peuteropvang en buitenschoolse opvang. Het kinderdagverblijf is trots op de sociale voorsprong die kinderen krijgen doordat ze jarenlang op dezelfde locatie kunnen blijven. Ouders waarderen de fijne sfeer, veiligheid en het goede contact met medewerkers. Op de baby-dreumesgroepen heerst een serene rust en er is veel kennis over de ontwikkeling van baby's en dreumesen. Het gebouw is duurzaam en voorzien van moderne faciliteiten. Ouders kunnen de activiteiten op de groep volgen via een speciale app. De kinderopvang heeft goede contacten met het consultatiebureau en er is een aparte tuin voor de allerkleinsten. De openingstijden zijn ruim, ook voor voorschoolse opvang. Kinderopvang Grebbe maakt deel uit van een fusie met vier onderwijsorganisaties om een breed aanbod aan onderwijs, kinderopvang, cultuur, sport en ondersteuning te bieden voor kinderen van 0-13 jaar.

Meer informatie over Grebbe kinderopvang Tilburg in Tilburg

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Tilburg? Bij Grebbe kinderopvang Tilburg kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Grebbe kinderopvang Tilburg geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Grebbe kinderopvang Tilburg is een Kinderopvang gelegen aan Grebbe 40A in Tilburg. Ideaal dus als je in de omgeving van Tilburg je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Grebbe kinderopvang Tilburg in Tilburg

Wil je weten wat Grebbe kinderopvang Tilburg te bieden heeft? Bekijk dan de website van Grebbe kinderopvang Tilburg of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Grebbe kinderopvang Tilburg? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Grebbe kinderopvang Tilburg het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Grebbe kinderopvang Tilburg

Bezoekers bekeken ook