De Klimboom

De Klimboom is een Kleuterschool gelegen aan Schepersweg 6D in Breukelen.

Het kinderdagverblijf in Breukelen biedt professionele zorg en liefdevolle aandacht aan kinderen van 6 weken tot 4 jaar. Kinderen leren hier samen te spelen, rekening te houden met elkaar en krijgen de ruimte om nieuwe dingen te ontdekken. Het kinderdagverblijf heeft een gezamenlijke speelruimte en een buitenspeeltuin. Het team is hecht en gemêleerd, met zowel jonge als oudere medewerkers. Ouders kunnen via een app en website live betrokken blijven bij het kinderdagverblijf. Geïnteresseerden zijn welkom om een kijkje te komen nemen en kunnen hiervoor contact opnemen om een afspraak te maken of zelf een rondleiding plannen.

Meer informatie over De Klimboom in Breukelen

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Breukelen? Bij De Klimboom kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij De Klimboom geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

De Klimboom is een Kinderopvang gelegen aan Schepersweg 6D in Breukelen. Ideaal dus als je in de omgeving van Breukelen je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

De Klimboom in Breukelen

Wil je weten wat De Klimboom te bieden heeft? Bekijk dan de website van De Klimboom of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Klimboom? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Klimboom het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kleuterschool op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. De Klimboom

Bezoekers bekeken ook