De Graaf & Gravin (KDV & BSO)

De Graaf & Gravin (KDV & BSO) is een Kinderopvang gelegen aan Jonge Schutskooilaan 7 in Tiel.

Villa Kakelbont Kinderopvang is een kinderopvangcentrum dat gespecialiseerd is in de opvang van baby's en kinderen van 0 tot 13 jaar. Ze bieden verschillende opvangmogelijkheden, zoals kinderdagverblijf voor kinderen van 0 tot 4 jaar, buitenschoolse opvang voor kinderen van 4 tot 13 jaar en peuteropvang voor kinderen van 2 tot 4 jaar. Het hoofdkantoor is gevestigd aan de Achterstraat 33 in Echteld en is telefonisch bereikbaar op maandag t/m donderdag van 9.00 uur tot 17.00 uur en op vrijdag van 9.00 uur tot 12.30 uur. Tijdens vakanties is het kantoor 's middags en op vrijdagen niet bereikbaar. Er worden ook aankomende evenementen genoemd, zoals vakantieopvang in de regio Midden en Zuid tijdens de zomervakantie van 2023, evenals een fotograaf in 2023.

Meer informatie over De Graaf & Gravin (KDV & BSO) in Tiel

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Tiel? Bij De Graaf & Gravin (KDV & BSO) kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij De Graaf & Gravin (KDV & BSO) geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

De Graaf & Gravin (KDV & BSO) is een Kinderopvang gelegen aan Jonge Schutskooilaan 7 in Tiel. Ideaal dus als je in de omgeving van Tiel je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

De Graaf & Gravin (KDV & BSO) in Tiel

Wil je weten wat De Graaf & Gravin (KDV & BSO) te bieden heeft? Bekijk dan de website van De Graaf & Gravin (KDV & BSO) of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Graaf & Gravin (KDV & BSO)? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Graaf & Gravin (KDV & BSO) het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. De Graaf & Gravin (KDV & BSO)

Bezoekers bekeken ook