kinderopvang jubel logo

Christelijke Kinderopvang Jubel is een kinderopvang gelegen in Veenendaal. Ideaal dus als je in de omgeving van Veenendaal je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Telefoonnummer: +31 318 250 025
Website: http://www.kinderopvangjubel.nl/
Adres: De Schutterij 2, Veenendaal

Over Christelijke Kinderopvang Jubel

Jubel is een kinderopvang die verder gaat dan alleen het bieden van opvang en verzorging. Ze dagen kinderen elke dag uit om zich verder te ontwikkelen op een speelse en ontspannen manier. Ze houden rekening met het feit dat elk kind zich op zijn eigen manier en tempo ontwikkelt. Jubel werkt themagericht en biedt leuke en afwisselende activiteiten aan om de verschillende ontwikkelingsgebieden te stimuleren. Ze gebruiken een digitaal observatieprogramma om de ontwikkeling van de kinderen bij te houden. Als je je kind wilt aanmelden, kun je het inschrijfformulier op hun website invullen. Jubel biedt een veilige en liefdevolle omgeving waar veel aandacht is voor verzorging en ontwikkeling. Ze hebben een team van professionele en hartelijke pedagogisch medewerkers.

Openingstijden:

Maandag07:00–18:00
Dinsdag07:00–18:00
Woensdag07:00–18:00
Donderdag07:00–18:00
Vrijdag07:00–18:00
ZaterdagGesloten
ZondagGesloten

Christelijke Kinderopvang Jubel routebeschrijving

Hoe kom je bij Christelijke Kinderopvang Jubel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Christelijke Kinderopvang Jubel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *