Casa dei Bambini Montessori Kinderdagverblijf

Casa dei Bambini Montessori Kinderdagverblijf is een Kinderopvang gelegen aan Jan van Avennesstraat 32 in Schiedam.

Casa dei Bambini is een kinderdagverblijf in Schiedam dat hoogwaardige en professionele kinderopvang biedt in een huiselijke sfeer. De ervaren montessorileidsters baseren hun werkwijze op de ideeën van Maria Montessori. Ouders zijn positief over de opvang en vinden dat hun kinderen zich hier veilig en vrij voelen. Casa dei Bambini streeft ernaar om kinderen de wereld en zichzelf beter te laten begrijpen. Ze bieden een huiselijke omgeving waarin elk kind zijn eigen pad kan bewandelen. Daarnaast schrijven ze regelmatig artikelen over de ontwikkeling, voeding, verzorging, opvoeding en activiteiten van kinderen. Het team bestaat uit enthousiaste medewerkers met veel ervaring in de Montessori filosofie. Ze zorgen ervoor dat kinderen zich goed ontwikkelen en hun eigen talenten leren kennen. Casa dei Bambini nodigt ouders uit om te komen kijken en een afspraak te maken.

Meer informatie over Casa dei Bambini Montessori Kinderdagverblijf in Schiedam

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Schiedam? Bij Casa dei Bambini Montessori Kinderdagverblijf kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Casa dei Bambini Montessori Kinderdagverblijf geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Casa dei Bambini Montessori Kinderdagverblijf is een Kinderopvang gelegen aan Jan van Avennesstraat 32 in Schiedam. Ideaal dus als je in de omgeving van Schiedam je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Casa dei Bambini Montessori Kinderdagverblijf in Schiedam

Wil je weten wat Casa dei Bambini Montessori Kinderdagverblijf te bieden heeft? Bekijk dan de website van Casa dei Bambini Montessori Kinderdagverblijf of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Casa dei Bambini Montessori Kinderdagverblijf? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Casa dei Bambini Montessori Kinderdagverblijf het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Casa dei Bambini Montessori Kinderdagverblijf

Bezoekers bekeken ook