blos

Op zoek naar een kinderdagverblijf? BLOS kinderopvang is in de omgeving van Breukelen. Bekijk de website van BLOS kinderopvang of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Telefoonnummer: +31 88 202 8303
Website: https://www.blos.nl/
Adres: Heycoplaan 15, Breukelen

BLOS kinderopvang is een organisatie die zich inzet voor het bieden van de beste zorg en begeleiding voor kinderen. Ze creëren een veilige en stimulerende omgeving waarin kinderen kunnen groeien en zich ontwikkelen. BLOS heeft vestigingen in verschillende steden in Nederland, waaronder Amersfoort, Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Utrecht. Ze organiseren regelmatig activiteiten om de zintuiglijke en motorische ontwikkeling van kinderen te stimuleren. Daarnaast hebben ze pedagogisch coaches die een belangrijke rol spelen in het ondersteunen van medewerkers en ouders. BLOS hecht ook veel waarde aan beweging en gezond eten, en hebben daarom de Nationale Beweeg Dag georganiseerd. Ouders zijn over het algemeen erg tevreden over BLOS kinderopvang en waarderen de goede zorg en ervaren medewerkers. Als je je kind wilt aanmelden bij BLOS, kun je het inschrijfformulier invullen en een rondleiding aanvragen.

BLOS kinderopvang openingstijden

Maandag07:30–18:30
Dinsdag07:30–18:30
Woensdag07:30–18:30
Donderdag07:30–18:30
Vrijdag07:30–18:30
ZaterdagGesloten
ZondagGesloten

BLOS kinderopvang locatie

Hoe kom je bij BLOS kinderopvang – Heycoplaan 15? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je BLOS kinderopvang – Heycoplaan 15 het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *