’t Giraffe Hûske Kleinschalig Kinderdagverblijf Akkrum

’t Giraffe Hûske Kleinschalig Kinderdagverblijf Akkrum is een Kinderopvang gelegen aan Dringelstrjitte 9 in Akkrum.

t Giraffe Hûske is een kleinschalig kinderdagverblijf in Akkrum dat zich richt op kinderen van 0-12 jaar. Het kinderdagverblijf staat bekend om de huiselijke sfeer en persoonlijke aandacht voor elk kind. Het wordt gerund door Henriëtte en Ria de Vries, die veel ervaring hebben in de kinderopvang. Ouders zijn erg tevreden over de opvang en de activiteiten die worden georganiseerd. Het directe en persoonlijke contact met de medewerkers wordt als prettig ervaren. Het kinderdagverblijf is geen commerciële, grootschalige organisatie, maar een tweede thuis voor kinderen. De openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 7:30 tot 18:00 uur. Het kinderdagverblijf is gevestigd op Dringelstrjitte 9 in Akkrum.

Meer informatie over ’t Giraffe Hûske Kleinschalig Kinderdagverblijf Akkrum in Akkrum

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Akkrum? Bij ’t Giraffe Hûske Kleinschalig Kinderdagverblijf Akkrum kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij ’t Giraffe Hûske Kleinschalig Kinderdagverblijf Akkrum geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

’t Giraffe Hûske Kleinschalig Kinderdagverblijf Akkrum is een Kinderopvang gelegen aan Dringelstrjitte 9 in Akkrum. Ideaal dus als je in de omgeving van Akkrum je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

’t Giraffe Hûske Kleinschalig Kinderdagverblijf Akkrum in Akkrum

Wil je weten wat ’t Giraffe Hûske Kleinschalig Kinderdagverblijf Akkrum te bieden heeft? Bekijk dan de website van ’t Giraffe Hûske Kleinschalig Kinderdagverblijf Akkrum of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij ’t Giraffe Hûske Kleinschalig Kinderdagverblijf Akkrum? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je ’t Giraffe Hûske Kleinschalig Kinderdagverblijf Akkrum het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. ’t Giraffe Hûske Kleinschalig Kinderdagverblijf Akkrum

Bezoekers bekeken ook