Kinderopvang Liefjes

Kinderopvang Liefjes is een Kinderopvang gelegen aan Rozenburgstraat 7 in Den Haag.

Kinderopvang Liefjes is een kleinschalige kinderopvang in Den Haag die gelooft in het bieden van een veilige, liefdevolle omgeving voor kinderen. Ze bieden dagopvang en buitenschoolse opvang op verschillende locaties in Den Haag, waaronder de Polanenhof, Rozenburgstraat, Vaillantplein en Springbok. De kinderopvang staat bekend om zijn persoonlijke aanpak en het creëren van een omgeving waarin kinderen zichzelf kunnen zijn, plezier hebben en spelenderwijs nieuwe vaardigheden ontwikkelen. Ze bieden flexibele opvangopties die passen bij de behoeften van elk gezin, of het nu gaat om fulltime, parttime of incidentele opvang. Daarnaast hebben ze ook buitenschoolse opvang voor schoolgaande kinderen, waar ze kunnen ontspannen, spelen en leren. Geïnteresseerden worden uitgenodigd om een rondleiding aan te vragen op een van de locaties om te ontdekken wat Kinderopvang Liefjes zo speciaal maakt.

Meer informatie over Kinderopvang Liefjes in Den Haag

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Den Haag? Bij Kinderopvang Liefjes kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderopvang Liefjes geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderopvang Liefjes is een Kinderopvang gelegen aan Rozenburgstraat 7 in Den Haag. Ideaal dus als je in de omgeving van Den Haag je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderopvang Liefjes in Den Haag

Wil je weten wat Kinderopvang Liefjes te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderopvang Liefjes of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderopvang Liefjes? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderopvang Liefjes het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderopvang Liefjes

Bezoekers bekeken ook