Kinderopvang Het Dolfijntje

Kinderopvang Het Dolfijntje is een Kinderopvang gelegen aan Burgemeester Baxlaan 4 in Andel.

Diny Bouman is een zelfstandige gastouder die al sinds 2000 werkt voor HOPPAS Kinderopvang. Voordat ze als gastouder begon, werkte ze als vrijwilliger bij een peuterspeelzaal. Ze besloot van haar hobby haar werk te maken en kwam bij gastouderbureau k.o.m. terecht. De vraag naar opvang werd steeds groter en Diny en haar gezin besloten te verhuizen naar een groter huis waar ze een aparte ruimte hadden voor de kinderopvang. Het huis aan de Burg. Baxlaan had een aparte ruimte waar voorheen een fysiopraktijk was gevestigd, wat hen aansprak. De kinderopvang vindt nu plaats in het achterste gedeelte van de ruimte, dat huiselijk is ingericht en voorzien is van verschillende voorzieningen en speelgoed zowel binnen als buiten. De opvang is geopend van maandag tot en met donderdag van 07.00 tot 19.00 uur voor kinderen van 0 tot 5 jaar. Diny runt de opvang samen met zelfstandige stagiaires en zorgt ervoor dat de kinderen zich thuis en veilig voelen door structuur, voeding, verzorging en activiteiten aan te bieden. Voor vragen of aanmeldingen kunnen mensen contact met haar opnemen.

Meer informatie over Kinderopvang Het Dolfijntje in Andel

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Andel? Bij Kinderopvang Het Dolfijntje kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderopvang Het Dolfijntje geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderopvang Het Dolfijntje is een Kinderopvang gelegen aan Burgemeester Baxlaan 4 in Andel. Ideaal dus als je in de omgeving van Andel je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderopvang Het Dolfijntje in Andel

Wil je weten wat Kinderopvang Het Dolfijntje te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderopvang Het Dolfijntje of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderopvang Het Dolfijntje? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderopvang Het Dolfijntje het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderopvang Het Dolfijntje

Bezoekers bekeken ook