Kinderdagverblijf Katrijn - Junis Kinderopvang

Kinderdagverblijf Katrijn - Junis Kinderopvang is een Kinderopvang gelegen aan Anna van Burenlaan 22 in Alphen aan den Rijn.

Katrijn is een kinderdagverblijf in het centrum van Alphen aan den Rijn. Het is het eerste kinderdagverblijf van Junis en bestaat al sinds 1980. Katrijn biedt opvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar en heeft een eigen groene tuin met speelhuisjes, glijbaan en zandbak. Ze gaan regelmatig naar Het Bospark en de kinderboerderij en zijn nauw betrokken bij de buurt, onder andere door bezoeken aan ouderen in het wijkcentrum. De locatie is modern en de glijbaan is een geliefde speelplek op het plein. Voor meer informatie kan er contact worden opgenomen met de klantenservice van Junis.

Meer informatie over Kinderdagverblijf Katrijn - Junis Kinderopvang in Alphen aan den Rijn

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Alphen aan den Rijn? Bij Kinderdagverblijf Katrijn - Junis Kinderopvang kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderdagverblijf Katrijn - Junis Kinderopvang geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderdagverblijf Katrijn - Junis Kinderopvang is een Kinderopvang gelegen aan Anna van Burenlaan 22 in Alphen aan den Rijn. Ideaal dus als je in de omgeving van Alphen aan den Rijn je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderdagverblijf Katrijn - Junis Kinderopvang in Alphen aan den Rijn

Wil je weten wat Kinderdagverblijf Katrijn - Junis Kinderopvang te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderdagverblijf Katrijn - Junis Kinderopvang of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderdagverblijf Katrijn - Junis Kinderopvang? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderdagverblijf Katrijn - Junis Kinderopvang het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderdagverblijf Katrijn – Junis Kinderopvang

Bezoekers bekeken ook