Kinderdagverblijf Ikke

Kinderdagverblijf Ikke is een Kleuterschool gelegen aan Godfried Schalckenstraat 7 in Made.

Bij kinderdagverblijf Ikke wordt de zorg voor uw kind op professionele wijze overgenomen. Het kinderdagverblijf voldoet aan moderne eisen en werkt met goed opgeleide en ervaren medewerkers. Kwaliteit staat hoog in het vaandel en tijdens de opvang staan opvoedkunde, ontwikkelingsbevordering en plezier voor de kinderen centraal. De medewerkers proberen zoveel mogelijk rekening te houden met de wensen van de ouders. Kinderdagverblijf Ikke is geopend van maandag tot en met vrijdag van 7.30 tot 18.15. De contactgegevens van het kinderdagverblijf zijn te vinden op de website.

Meer informatie over Kinderdagverblijf Ikke in Made

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Made? Bij Kinderdagverblijf Ikke kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderdagverblijf Ikke geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderdagverblijf Ikke is een Kinderopvang gelegen aan Godfried Schalckenstraat 7 in Made. Ideaal dus als je in de omgeving van Made je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderdagverblijf Ikke in Made

Wil je weten wat Kinderdagverblijf Ikke te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderdagverblijf Ikke of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderdagverblijf Ikke? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderdagverblijf Ikke het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kleuterschool op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderdagverblijf Ikke

Bezoekers bekeken ook