Kinderdagverblijf Baloe

Kinderdagverblijf Baloe is een Kinderopvang gelegen aan Van Wevelickhovenstraat 7A in Tegelen.

Kinderdagverblijf Baloe in Tegelen biedt kinderopvang in een sfeervolle omgeving. Het kinderdagverblijf heeft verschillende ruimtes en activiteiten voor kinderen van alle leeftijden, waaronder een babyhoek, een speelhal en een keuken. Buiten is er een grote tuin waar kinderen kunnen spelen. Baloe werkt samen met andere instellingen zoals een peuterspeelzaal, buitenschoolse opvang en een basisschool. De opvang bij Baloe is op maat gemaakt voor de verschillende leeftijdsgroepen en biedt rust en structuur voor de jongste kinderen en uitdaging en speciale activiteiten voor oudere kinderen. Geïnteresseerden zijn welkom om een rondleiding te krijgen en persoonlijk kennis te maken. De contactgegevens van Baloe zijn beschikbaar, evenals de openingstijden en informatie over het aanvragen van kinderopvangtoeslag.

Meer informatie over Kinderdagverblijf Baloe in Tegelen

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Tegelen? Bij Kinderdagverblijf Baloe kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderdagverblijf Baloe geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderdagverblijf Baloe is een Kinderopvang gelegen aan Van Wevelickhovenstraat 7A in Tegelen. Ideaal dus als je in de omgeving van Tegelen je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderdagverblijf Baloe in Tegelen

Wil je weten wat Kinderdagverblijf Baloe te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderdagverblijf Baloe of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderdagverblijf Baloe? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderdagverblijf Baloe het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderdagverblijf Baloe

Bezoekers bekeken ook