Humankind - Kinderdagverblijf Het Kwetternest

Humankind - Kinderdagverblijf Het Kwetternest is een Kinderopvang gelegen aan Roerdompstraat 61 in Goor.

Het Kwetternest is een kinderdagverblijf in Goor met vrolijke en kindvriendelijke ruimtes waar kinderen kunnen spelen en ontdekken. Er is een speelhal en een avonturentuin, en er is zowel binnen als buiten genoeg te doen. De medewerkers bieden activiteiten en begeleiding aan en zorgen voor een liefdevolle omgeving. Het kinderdagverblijf is geopend van maandag tot en met vrijdag van 07:30 tot 18:00. Het adres is Roerdompstraat 61, 7471 DV Goor. Naast het kinderdagverblijf is er ook buitenschoolse opvang voor kinderen van 4 tot 13 jaar. Het Kwetternest is onderdeel van de organisatie Humankind, die gelooft in optimale groei en bloei van ieder kind. Voor meer informatie of persoonlijk advies kan contact worden opgenomen met Regiokantoor Oost-Twente.

Meer informatie over Humankind - Kinderdagverblijf Het Kwetternest in Goor

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Goor? Bij Humankind - Kinderdagverblijf Het Kwetternest kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Humankind - Kinderdagverblijf Het Kwetternest geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Humankind - Kinderdagverblijf Het Kwetternest is een Kinderopvang gelegen aan Roerdompstraat 61 in Goor. Ideaal dus als je in de omgeving van Goor je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Humankind - Kinderdagverblijf Het Kwetternest in Goor

Wil je weten wat Humankind - Kinderdagverblijf Het Kwetternest te bieden heeft? Bekijk dan de website van Humankind - Kinderdagverblijf Het Kwetternest of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Humankind - Kinderdagverblijf Het Kwetternest? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Humankind - Kinderdagverblijf Het Kwetternest het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Humankind – Kinderdagverblijf Het Kwetternest

Bezoekers bekeken ook