1. babyverzorging en veiligheid
  2. gps horloge kind

De 10 BESTE gps horloges voor kinderen van 2024

Maak je je zorgen over je kind en dat je het niet de hele tijd in de gaten kunt houden?

Een gps horloge kind is de perfecte manier om altijd te weten waar je kleintje is. Je kunt hun locatie volgen op een kaart, zien waar ze in realtime zijn, en zelfs grenzen instellen zodat je waarschuwingen krijgt als ze buiten een bepaald gebied komen.

Met een gps horloge kind hoef je je nooit meer zorgen te maken dat je kind verdwaalt of in de problemen komt. Je kunt gerust zijn in de wetenschap dat je ze altijd kunt vinden en veilig kunt houden.Laatst bijgewerkt: 7 apr. 2024

TOP 3 beste gps horloge kind 2024

We hebben in totaal top 10 gps horloges voor kinderen voor je geschreven. Uiteraard hebben wij de gps horloges voor kinderen uitgebreid voor je vergeleken en aan de hand van bepaalde eigenschappen, deze gps horloges voor kinderen een beoordeling gegeven.

Benieuwd naar onze top 3 gps horloges voor kinderen? Lees dan gauw verder en ontdek welke wij als beste getest vinden.

1. Dylero GPS horloge

Introductie van het Dylero GPS horloge kind - de perfecte manier om altijd verbonden te blijven met je kleintjes. Met een gratis meegeleverde simkaart kun je je kind gemakkelijk bellen of sms'en wanneer dat nodig is. En met de nauwkeurige live locaties functie kun je altijd volgen waar ze zijn. De gratis app maakt het gemakkelijk om te gebruiken en te controleren, en geeft je gemoedsrust waar je kind ook heen gaat.

2. Qlokkie Kiddo

Introductie van de Qlokkie Kiddo 21 GPS Horloge kind GPS Tracker Whatsapp Video Calling Chat Functie V. Dit innovatieve en betrouwbare product is perfect voor ouders die hun kinderen in de gaten willen houden zonder te overheersend te zijn. Met het horloge kun je voortdurend in communicatie blijven met je kind via WhatsApp videogesprekken en chat, en het biedt ook real-time GPS-tracking zodat je altijd weet waar ze zijn. Bovendien kun je met de ingebouwde camera foto's of video's maken van de avonturen van je kind om te bewaren en te delen. Met zijn strakke ontwerp, robuuste bouwkwaliteit en uitstekende functies is de Qlokkie Kiddo 21 de perfecte oplossing voor drukke ouders die hun kinderen in de gaten willen houden zonder hun gemoedsrust op te offeren.

3. KUUS. W2 Smartwatch

De KUUS. W2 Smartwatch voor kinderen is de perfecte manier om je kind in de gaten te houden zonder je zorgen te maken dat het verdwaalt. Met zijn GPS-functie kun je je kind gemakkelijk lokaliseren als het afdwaalt, en met de videogespreksfunctie kun je met ze in contact blijven, waar ze ook zijn. Het horloge is ook duurzaam en waterbestendig, waardoor het perfect is voor actieve kinderen.

Inhoudsopgave

Picture of Sammy
Sammy

Hallo allemaal ik ben Sammy, ben 36 jaar oud. Ik ben een moeder van 3 kinderen. Ik heb 2 dochters en 1 zoontje, die mij de hele dag bezig kunnen houden. In mijn dagelijks leven ben ik in de zorgsector actief. Het hebben van kinderen balanceren met het dagelijks leven is een leuke uitdaging voor mij. IK houd van mijn gezin en ben graag bezig met ze. Als moeder wil ik mijn ervaringen en adviezen ook delen met andere moeders. Ik hoop dat ik jullie hiermee van dienst ben geweest!

Volgende 7 gps horloges voor kinderen testen met elkaar

We hebben vele verschillende gps horloges voor kinderen voor je getest en daarvan zijn er 10 gps horloges voor kinderen in onze top 10 van de beste gekomen. Uit deze top 10 gps horloges voor kinderen hebben we een top 3 gekozen. Dit waren de gps horloges voor kinderen die voor ons als beste uit ons onderzoek kwamen. Dat een gps horloge kind buiten de top 3 is gevallen wil echter niet zeggen dat het geen goede gps horloge kind is. Integendeel, alle gps horloges voor kinderen die in onze top 10 van de best geteste gps horloges voor kinderen terecht zijn gekomen voldoen aan alle aspecten die voor ons belangrijk zijn en een gps horloge kind goed en koopwaardig maken. 

Lees snel verder en bekijk de rest van de beste gps horloges voor kinderen van 2024! 

Bekijk ook:

4. AyeKids SmartWatch

Als je op zoek bent naar een topklasse GPS horloge voor kinderen dat zowel snel als nauwkeurig is, dan is de AyeKids SmartWatch de perfecte keuze. Dit horloge werkt op een 4G-netwerk, waardoor het een van de snelste GPS-horloges voor kinderen op de markt is. Je hoeft je nooit zorgen te maken of je kind in geval van nood bereikbaar is, want de AyeKids SmartWatch heeft een SOS-knop die onmiddellijk contact opneemt met jou of andere aangewezen noodcontacten. Het horloge beschikt ook over real-time locatiedeling, zodat je altijd weet waar je kind is. Andere handige functies zijn videobellen, foto's maken, zaklamp en meer. Geef je kind het geschenk van veiligheid en gemoedsrust met de AyeKids SmartWatch.

5. One2track GPS tracker

Als je op zoek bent naar een eersteklas GPS-horloge voor je kinderen, dan is de One2track Connect Go de perfecte keuze. Dit slanke en stijlvolle horloge heeft alle functies die je nodig hebt om bij te houden waar je kinderen zich bevinden, zoals GPS-tracking, een telefoonboek, een chatfunctie en een stappenteller. Bovendien is het display met hoge resolutie gemakkelijk te gebruiken door kinderen. En als er ooit een noodgeval is, kan de SOS-knop met een paar snelle klikken worden geactiveerd.

6. One2track Connect

Introductie van het One2track Connect MoveKids GPS Telefoonhorloge - GPS met belfunctie GPS horl. Dit innovatieve en stijlvolle telefoonhorloge is perfect om kinderen onderweg verbonden en veilig te houden. De Connect Move heeft een rond touchscreen display dat gemakkelijk te gebruiken en te navigeren is, plus een telefoonboekfunctie waarmee tot 10 telefoonnummers kunnen worden opgeslagen. Kinderen kunnen ook de chatfunctie gebruiken om in contact te blijven met vrienden en familie, of spraakberichten sturen. De ingebouwde stappenteller houdt de genomen stappen bij, terwijl ze met de helderheids- en volumeknoppen hun horlogeinstellingen kunnen aanpassen. En voor extra gemoedsrust kunnen ouders de bijbehorende app gebruiken om de locatie van hun kind via GPS te volgen. Of ze nu op school zijn, op een speelafspraakje of op reis met familie, het One2track Connect Move Kids GPS Telefoonhorloge helpt hen verbonden en veilig te blijven.

7. One2track Connect

Introductie van het One2track Connect Play GPS telefoonhorloge voor kinderen! Dit stoere en duurzame horloge is perfect voor je kleine avonturiers. De Connect Play is verkrijgbaar in roze, paars of blauw, en heeft een ingebouwde GPS en belfunctie. Met de gebruiksvriendelijke SOS-knop kunnen je kinderen in geval van nood gemakkelijk hulp inroepen. De Connect Play heeft ook een telefoonboek, een chatfunctie en een stappenteller. Laat je kinderen met een gerust hart de wereld verkennen in de wetenschap dat je hun locatie gemakkelijk kunt volgen met het One2track Connect Play GPS telefoonhorloge.

8. BRUVZ Smartwatch

De BRUVZ KT24 - Smartwatch Kinderen - GPS Horloge Kinderen - GPS Tracker Kinderen - Kinderhorloge is de perfecte manier om de veiligheid van je kind te garanderen terwijl ze op stap zijn. Met de ingebouwde GPS-tracker weet je altijd waar je kind is en wanneer het thuiskomt. Je kunt ook veilige zones instellen en waarschuwingen ontvangen als je kind die zones verlaat. Bovendien kun je met de tweewegbelfunctie altijd in contact blijven met je kind, zelfs als het onderweg is. Het horloge is ook perfect om het activiteitenniveau van je kind bij te houden. Met de ingebouwde stappenteller kun je zien hoeveel je kind gedurende de dag beweegt en verbrandt. En met de BRUVZ app kun je doelen stellen en de voortgang in de tijd bekijken.Bovendien is het horloge duurzaam en waterbestendig, zodat het zelfs de meest actieve kinderen kan bijhouden. Het is ook comfortabel om te dragen en is verkrijgbaar in verschillende leuke kleuren om uit te kiezen. Dus of je nu op zoek bent naar een manier om bij te houden waar je kind zich bevindt of het gewoon wilt aanmoedigen om actiever te zijn, de BRUVZ KT24 - Smartwatch Kinderen - GPS Horloge Kinderen - GPS Tracker Kinderen - Kinderhorloge is de perfecte oplossing.

9. KUUS. W1 GPS horloge

Introductie van het KUUS. W1 GPS horloge voor kinderen! Deze smartwatch is perfect voor kinderen die graag buiten spelen, want hij beschikt over een GPS-tracker en walkie talkie om veilig en verbonden te blijven. De KUUS. app is ook eigen, zodat je er zeker van kunt zijn dat de locatie van je kind altijd nauwkeurig is. Zonder reclame is dit horloge perfect voor kinderen van alle leeftijden.

10. One2track Connect

De One2track Connect NEO is het nieuwste GPS-horloge voor kinderen, inclusief functies als videobellen tussen het horloge en begeleiders van de app. Dit apparaat is perfect voor kinderen vanaf 8 jaar en maakt gebruik van 4G VoLTE-technologie om te bellen in HD-kwaliteit Als ouder kun je de One2track app installeren en alle functies van het horloge van je kind op afstand bedienen. Je kunt de huidige GPS-locatie opvragen, bellen, gesproken en geschreven berichten versturen, de positiegeschiedenis bekijken, alarmen instellen en meer Je kind heeft ook een groot aantal functies op het horloge, waaronder een SOS-functie en een contactenlijst. Met de Connect NEO kun je je gezin veilig en verbonden houden, waar je ook bent.

Wat maakt een gps horloge kind goed en komt deze in de top 10.

Voordat je een gps horloge kind kopen gaat is het altijd verstandig om de vele diverse gps horloges voor kinderen op de markt met elkaar te vergelijken. Maar hoe bepaal je nu wat een geschikte gps horloge kind voor jou is? Oftewel, waar zou de beste gps horloge kind aan moeten voldoen? Een gps horloge kind kopen doe je natuurlijk niet zomaar.

De experts van MoederCommunity.nl denken graag met je mee en zij hebben het hun missie gemaakt om (aanstaande) moeders te helpen om de beste gps horloge kind te kiezen. We proberen je te helpen door verschillende gps horloges voor kinderen te testen en hier een korte review over te schrijven.

Bekijk onze reviewlijst met een top 10 gps horloges voor kinderen die getest zijn in 2024 en kies een gps horloge kind die bij aan jouw wensen en eisen voldoet en ook in jouw budget past.

Conclusie: wat zijn de beste gps horloges voor kinderen?

Dus, als je op zoek bent naar een gps horloge kind dat betrouwbaar en gemakkelijk te gebruiken is, dan geeft de bovenstaande top 10 lijst je een idee van wat er op de markt verkrijgbaar is. We stellen voor dat je recensies leest voordat je je aankoop doet, om er zeker van te zijn dat het apparaat aan je specifieke behoeften voldoet. Met zoveel opties die er zijn, kan het moeilijk zijn om te beslissen welke het beste is voor jou en je gezin. Met een beetje onderzoek zijn we er echter van overtuigd dat je het perfecte gps horloge kind voor jouw behoeften kunt vinden.

Veelgestelde vragen over onze gps horloge kind reviews

Wij begrijpen dat het moeilijk is om te bepalen of een gps horloge kind echt geschikt voor je is! Je kunt het product immers niet zelf uittesten. Daarom hebben wij geprobeerd om zo goed mogelijk naar alle aspecten van de gps horloges voor kinderen te kijken en zo een allround beschrijving te geven. Zo weet jij zo goed mogelijk wat je moet verwachten ervan en of het gps horloge kind product aan jouw wensen zal voldoen.

Uit onze 2023 test kwamen de volgende 3 gps horloges voor kinderen als beste naar voren:

  1. Dylero GPS horloge
  2. Qlokkie Kiddo
  3. KUUS. W2 Smartwatch

 

Wil je weten welke gps horloges voor kinderen nog meer op ons lijstje stonden? Kijk dan hier.

Wij van MoederCommunity.nl weet waar moeders behoefte aan hebben en wat ze dus zoeken in een gps horloge kind.

Samen met de Community hebben we de volgende criteria opgesteld voor het testen van de gps horloges voor kinderen:

  • Werking van het product
  • Het gps horloge kind merk reviews
  • Prijs
  • Levensduur

Wij zijn van mening dat als een gps horloge kind goed scoort op deze criteria, het een goed product is. Alle gps horloges voor kinderen in onze top 10 test voldoen wat ons betreft aan bovenstaande criteria. We hopen door het kiezen van een absolute TOP 3 beste gps horloge kind  je keuzeproces nog net iets makkelijker te maken. 

Jazeker! Wij schrijven onze gps horloge kind reviews onafhankelijk van andere partijen. Wij krijgen dan ook van niemand betaald om een gps horloge kind hoger, danwel lager te ranken. Dit doen we puur op basis van ons eigen oordeel na het testen van een gps horloge kind aan de hand van belangrijke productcriteria.

Nee, MoederCommunity heeft geen eigen webshop. Wij schrijven zelfstandig reviews over moeder/kind-gerelateerde producten. Wel hebben wij voor je uitgezocht in welke webshop je jouw favoriete gps horloge kind het beste kunt kopen. Bij elke review verwijzen wij je via de Beste Prijs-knop door naar een webwinkel. Indien je het product via deze winkel koopt, krijgen wij daar wel een kleine comissie voor terug! 

Disclaimer:

Wij stellen onze reviews met veel zorg en oog voor detail samen. Echter blijven onze reviews wel een mening. MoederCommunity.nl beschikt niet zelf over een webshop, maar verwijzen je door naar een webshop met naar onze mening de scherpste prijzen. Wij zijn dan ook niet verantwoordelijk voor de producten of zaken rondom de aanschaf. Wel krijgt MoederCommunity.nl een kleine vergoeding als het product via onze link uiteindelijk wordt verkocht.