1. kinderartikelen
  2. drinkbeker baby

De 10 BESTE drinkbekers voor baby's van 2024

Maak je je zorgen over het vermogen van je baby om uit een gewone beker te drinken?

Een sippy cup baby is de perfecte manier om je kind kennis te laten maken met het drinken uit een beker. Ze zullen leren hoe ze de vloeistof kunnen controleren en uiteindelijk overgaan op een gewone beker.

We hebben een top 10 samengesteld van de beste sippybekers op de markt, zodat je zeker weet dat je het beste product voor je geld krijgt. Met onze hulp kun je in een handomdraai de perfecte drinkbeker voor je kind vinden.Laatst bijgewerkt: 7 apr. 2024

TOP 3 beste drinkbeker baby 2024

We hebben in totaal top 10 drinkbekers voor baby's voor je geschreven. Uiteraard hebben wij de drinkbekers voor baby's uitgebreid voor je vergeleken en aan de hand van bepaalde eigenschappen, deze drinkbekers voor baby's een beoordeling gegeven.

Benieuwd naar onze top 3 drinkbekers voor baby's? Lees dan gauw verder en ontdek welke wij als beste getest vinden.

1. Philips Avent Drinkbeker

actieve peuters vanaf 9 maanden. De beker ondersteunt een gezonde mondontwikkeling. Het afsluitventiel voorkomt morsen. De Philips Avent SCF796 drinkbeker is de perfecte drinkbeker voor je opgroeiende, actieve peuter. Het gevormde ontwerp en het buigbare rietje zijn ideaal voor kleintjes onderweg, en het afsluitventiel helpt morsen voorkomen. Gemaakt van duurzame materialen is deze beker perfect voor drukke peuters onderweg. Met een inhoud van 200 ml is hij perfect om onderweg de dorst te lessen.

2. Philips Avent Drinkbeker

De Philips Avent SCF798/02 drinkbeker met rietje is de perfecte keuze voor actieve peuters. Het voorgevormde, buigbare rietje is gemakkelijk te gebruiken en ideaal voor groeiende tanden en monden. Met een afsluitventiel om knoeien te voorkomen is deze beker een geweldige manier om een gezonde mondontwikkeling te ondersteunen.

3. Munchkin Miracle

De Munchkin Miracle 360 trainersbeker is de eerste beker die is ontworpen voor zowel ouders als kinderen. Hij voorkomt knoeien en is tegelijkertijd beter voor het gebit. Het drinken langs de hele 360° rand van de beker, zoals bij een gewone beker, ondersteunt de normale spierontwikkeling in de mond van kinderen. Zonder extra tuitjes, rietjes of andere onderdelen is de Miracle 360° trainersbeker gebruiksvriendelijk en nog gemakkelijker schoon te maken.

Inhoudsopgave

Picture of Sammy
Sammy

Hallo allemaal ik ben Sammy, ben 36 jaar oud. Ik ben een moeder van 3 kinderen. Ik heb 2 dochters en 1 zoontje, die mij de hele dag bezig kunnen houden. In mijn dagelijks leven ben ik in de zorgsector actief. Het hebben van kinderen balanceren met het dagelijks leven is een leuke uitdaging voor mij. IK houd van mijn gezin en ben graag bezig met ze. Als moeder wil ik mijn ervaringen en adviezen ook delen met andere moeders. Ik hoop dat ik jullie hiermee van dienst ben geweest!

Volgende 7 drinkbekers voor baby's testen met elkaar

We hebben vele verschillende drinkbekers voor baby's voor je getest en daarvan zijn er 10 drinkbekers voor baby's in onze top 10 van de beste gekomen. Uit deze top 10 drinkbekers voor baby's hebben we een top 3 gekozen. Dit waren de drinkbekers voor baby's die voor ons als beste uit ons onderzoek kwamen. Dat een drinkbeker baby buiten de top 3 is gevallen wil echter niet zeggen dat het geen goede drinkbeker baby is. Integendeel, alle drinkbekers voor baby's die in onze top 10 van de best geteste drinkbekers voor baby's terecht zijn gekomen voldoen aan alle aspecten die voor ons belangrijk zijn en een drinkbeker baby goed en koopwaardig maken. 

Lees snel verder en bekijk de rest van de beste drinkbekers voor baby's van 2024! 

Bekijk ook:

4. Munchkin Miracle

Het kan moeilijk zijn om de overgang van fles naar beker te maken, maar de Munchkin Miracle 360 Trainer Cup/Exercise Cup kan de overgang vergemakkelijken en je kleintje een gevoel van onafhankelijkheid geven. Deze unieke beker heeft een gepatenteerd ventiel dat automatisch afsluit wanneer je kind stopt met drinken, zodat morsen wordt voorkomen. Door het ventiel kan je kind ook vanuit elke hoek drinken, waardoor hij gemakkelijk te gebruiken is, zelfs onderweg. De 360 Trainer Cup/Exercise Cup is ook geweldig voor oudere kinderen die zelfstandig uit een beker leren drinken. De beker kan tot 7 ons vloeistof bevatten en is gemaakt van duurzaam, BPA-vrij plastic. Hij is vaatwasmachinebestendig en verkrijgbaar in verschillende kleuren.

5. Munchkin Miracle drinkbeker

De Munchkin Miracle 360° Trainer Cup is de perfecte manier om je kleintje te helpen bij de overgang van een drinkbeker naar een open beker. Het innovatieve ontwerp heeft een morsbestendig ventiel dat automatisch sluit na het drinken, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over morsen of lekken. De beker is ook gemakkelijk vast te pakken voor kleine handjes, waardoor het het perfecte hulpmiddel is voor de eerste dagen van het leren drinken uit een beker. De Munchkin Miracle 360° Trainer Cup is gemaakt van BPA-vrij materiaal en is gemakkelijk schoon te maken, waardoor het een veilige en handige optie is voor de eerste beker van je kind.

6. Munchkin Miracle

Introductie van de Munchkin Miracle trainer beker! Met deze innovatieve beker kan je kleintje van alle kanten drinken, dankzij het unieke morsvrije ventiel dat automatisch sluit na het drinken. Dit is beter voor de tanden dan een tuitbeker en helpt ook bij de overgang naar een open beker. De gebruikte Miracle-technologie is 100% waterdicht en lekvrij, zodat je er zeker van kunt zijn dat er geen ongelukken zullen gebeuren. De drinkbeker heeft een inhoud van 207 ml en is dankzij de handvatten gemakkelijk vast te pakken voor kleine handjes. De Miracle Trainer Cup is gemakkelijk te reinigen en gemaakt van BPA-vrij materiaal, zodat je met een goed gevoel hem aan je kind kunt geven.

7. Munchkin Miracle

De Munchkin Miracle 360 Trainer Cup is perfect voor kinderen onderweg! Deze morsvrije beker heeft een uniek ventiel dat automatisch sluit na het drinken, waardoor hij 100% lekvrij is. De trainersbeker is ook beter voor de tanden dan traditionele bekers met tuitjes, en helpt de overgang naar een open beker te vergemakkelijken. De Miracle 360 Trainer Cup is gemaakt van BPA-vrij materiaal, gemakkelijk schoon te maken en geschikt voor de vaatwasser. Met handvatten die voor kleine handjes gemakkelijk vast te pakken zijn en een inhoud van 207 ml is deze trainer beker een must-have voor actieve kinderen.

8. Munchkin Miracle cups

De Munchkin Miracle 360° beker is de perfecte oplossing om lekken en morsen onderweg te voorkomen. Deze deksels passen goed op de bovenkant van de beker, en houden vuil en rommel buiten. De Miracle beker heeft ook een uniek 360° ontwerp waardoor je kind vanuit elke hoek kan drinken zonder te morsen. Of je nu thuis bent of onderweg, de Munchkin Miracle 360° beker is een must-have voor lekvrij drinken.

9. Philips Avent Drinkbeker

De Philips Avent rietjesbeker is perfect voor peuters onderweg! Deze beker heeft een voorgevormd, buigbaar rietje dat gemakkelijk te gebruiken is en bijdraagt aan een gezonde mondontwikkeling. Het afsluitventiel voorkomt knoeien en lekken, waardoor deze beker perfect is voor actieve peuters. De felle kleuren en het leuke ontwerp zullen je kleintje zeker bevallen, terwijl de inhoud van 300 ml perfect is voor drukke peuters onderweg.

10. Philips Avent Drinkbeker

De Philips Avent SCF796/02 drinkbeker met rietje is de perfecte keuze voor je actieve peuter. Het gevormde ontwerp is ideaal voor groeiende, actieve peuters vanaf 9 maanden. De beker ondersteunt een gezonde mondontwikkeling en het afsluitventiel voorkomt morsen. Het buigbare rietje maakt het gemakkelijk om onderweg te drinken.

Wat maakt een drinkbeker baby goed en komt deze in de top 10.

Voordat je een drinkbeker baby kopen gaat is het altijd verstandig om de vele diverse drinkbekers voor baby's op de markt met elkaar te vergelijken. Maar hoe bepaal je nu wat een geschikte drinkbeker baby voor jou is? Oftewel, waar zou de beste drinkbeker baby aan moeten voldoen? Een drinkbeker baby kopen doe je natuurlijk niet zomaar.

De experts van MoederCommunity.nl denken graag met je mee en zij hebben het hun missie gemaakt om (aanstaande) moeders te helpen om de beste drinkbeker baby te kiezen. We proberen je te helpen door verschillende drinkbekers voor baby's te testen en hier een korte review over te schrijven.

Bekijk onze reviewlijst met een top 10 drinkbekers voor baby's die getest zijn in 2024 en kies een drinkbeker baby die bij aan jouw wensen en eisen voldoet en ook in jouw budget past.

Conclusie: wat zijn de beste drinkbekers voor baby's?

Al met al is een sippy cup baby een geweldige manier om je kind op weg te helpen naar een goede mondgezondheid en spraakontwikkeling. Zorg ervoor dat je een van de top 10 beste sippy cups baby's kiest, zodat je weet dat je kind het beste kwaliteitsproduct krijgt.

Veelgestelde vragen over onze drinkbeker baby reviews

Wij begrijpen dat het moeilijk is om te bepalen of een drinkbeker baby echt geschikt voor je is! Je kunt het product immers niet zelf uittesten. Daarom hebben wij geprobeerd om zo goed mogelijk naar alle aspecten van de drinkbekers voor baby's te kijken en zo een allround beschrijving te geven. Zo weet jij zo goed mogelijk wat je moet verwachten ervan en of het drinkbeker baby product aan jouw wensen zal voldoen.

Uit onze 2023 test kwamen de volgende 3 drinkbekers voor baby's als beste naar voren:

  1. Philips Avent Drinkbeker
  2. Philips Avent Drinkbeker
  3. Munchkin Miracle

 

Wil je weten welke drinkbekers voor baby's nog meer op ons lijstje stonden? Kijk dan hier.

Wij van MoederCommunity.nl weet waar moeders behoefte aan hebben en wat ze dus zoeken in een drinkbeker baby.

Samen met de Community hebben we de volgende criteria opgesteld voor het testen van de drinkbekers voor baby's:

  • Werking van het product
  • Het drinkbeker baby merk reviews
  • Prijs
  • Levensduur

Wij zijn van mening dat als een drinkbeker baby goed scoort op deze criteria, het een goed product is. Alle drinkbekers voor baby's in onze top 10 test voldoen wat ons betreft aan bovenstaande criteria. We hopen door het kiezen van een absolute TOP 3 beste drinkbeker baby  je keuzeproces nog net iets makkelijker te maken. 

Jazeker! Wij schrijven onze drinkbeker baby reviews onafhankelijk van andere partijen. Wij krijgen dan ook van niemand betaald om een drinkbeker baby hoger, danwel lager te ranken. Dit doen we puur op basis van ons eigen oordeel na het testen van een drinkbeker baby aan de hand van belangrijke productcriteria.

Nee, MoederCommunity heeft geen eigen webshop. Wij schrijven zelfstandig reviews over moeder/kind-gerelateerde producten. Wel hebben wij voor je uitgezocht in welke webshop je jouw favoriete drinkbeker baby het beste kunt kopen. Bij elke review verwijzen wij je via de Beste Prijs-knop door naar een webwinkel. Indien je het product via deze winkel koopt, krijgen wij daar wel een kleine comissie voor terug! 

Disclaimer:

Wij stellen onze reviews met veel zorg en oog voor detail samen. Echter blijven onze reviews wel een mening. MoederCommunity.nl beschikt niet zelf over een webshop, maar verwijzen je door naar een webshop met naar onze mening de scherpste prijzen. Wij zijn dan ook niet verantwoordelijk voor de producten of zaken rondom de aanschaf. Wel krijgt MoederCommunity.nl een kleine vergoeding als het product via onze link uiteindelijk wordt verkocht.